fbpx

Κρατήσεις

Μαθητικές δραστηριότητες και Εκπαίδευση

Στο πλευρό του Σχολείου

Η ELEMASYN® πραγματοποιεί Μαθητικά Συνέδρια στοχεύοντας στο να διευρύνει τους ορίζοντες των μαθητριών και των μαθητών της Χώρας, μέσα από εκπαιδευτικές μαθητικές δραστηριότητες.

Πιστεύει ακράδαντα ότι το Σχολείο, ως Κοινωνικός Θεσμός αλλά και ως Δημόσιο Αγαθό, πρέπει να διαδραματίσει έναν συνθετότερο ρόλο από το να προετοιμάσει τα παιδιά να εισαχθούν κάποια στιγμή στο Πανεπιστήμιο. Οφείλει να εξασφαλίσει σε κάθε νέο άνθρωπο να ανακαλύψει τις ιδιαίτερες δεξιότητές του, να τις καλλιεργήσει και να τις αναδείξει.

Η ELEMASYN® αποδέχεται ότι δεν υπάρχουν «ικανά» και «ανίκανα» παιδιά. Σύμφωνα και με την Θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης του Howard Gardner κάθε παιδί έχει «κρυμμένες» κάποια ή κάποιες από 9 μορφές ευφυΐας και οφείλουμε συντεταγμένα, ήπια αλλά αποτελεσματικά να τις εντοπίσουμε για κάθε αυριανό Πολίτη χωριστά.

Η ELEMASYN® δημιουργήθηκε προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή.

Τα Μαθητικά Συνέδρια… ΑΛΛΙΩΣ

Πιστοί στην παράδοση υψηλής ποιότητας και ΠΑΝΤΑ με επίκεντρο τις μαθήτριες και του μαθητές, προσφέρουμε μια μοναδική Συνεδριακή εμπειρία.

Προετοιμάζουμε τα παιδιά και τα εξοικειώνουμε με επίσημα Συνεδριακά περιβάλλοντα, στα οποία σίγουρα θα κληθούν να συμμετέχουν στην πορεία της ζωής τους.

Τα Συνέδρια της ELEMASYN® απευθύνονται σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα: Στους εκπαιδευτικούς που αναζητούν διαρκώς την καινούργια γνώση και που επιθυμούν να την μεταλαμπαδεύσουν στις μαθήτριες και τους μαθητές τους. Σε εκείνους που ψάχνουν νέους τρόπους εμβάθυνσης και πολυπολιτισμικές εκπαιδευτικές εμπειρίες. Η ELEMASYN® δεν αποκλείει καμία και κανέναν και λειτουργεί με γνώμονα τη διαφάνεια και τη συμπερίληψη.

Γιατί με την ΕΛΕΜΑΣΥΝ;

1. Ποιότητα – Αξιοπιστία – Καινοτομία

Στην ELEMASYN® ανανεώνουμε διαρκώς την επιμέρους θεματολογία των Μαθητικών Συνεδρίων, μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση των αυξανόμενων απαιτήσεων του διεθνούς περιβάλλοντος, αλλά και της εξέλιξης της επιστημονικής έρευνας.

Έτσι, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξειδίκευση, τόσο στην επιλογή της θεματολογίας, όσο και στον τρόπο διεξαγωγής των Συνεδρίων μας.

Τόσο η πολύχρονη εμπειρία, όσο και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το έργο μας (σε εκπαιδευτικό/ οργανωτικό επίπεδο/ επίπεδο εξυπηρέτησης) μάς καθιστά αξιόπιστους. Στην ELEMASYN® πράττουμε και προσφέρουμε.

Παράλληλα, τα Συνέδριά μας είναι διεθνή, προσφέροντας τη δυνατότητα στην εκπαιδευτική κοινότητα να έρθει σε επαφή με την κουλτούρα, τον τρόπο σκέψης και δουλειάς άλλων χωρών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες μαθαίνουν στην πράξη την έννοια της πολυπολιτισμικότητας, αλλά και της διαπολιτισμικής συνεργασίας.

2. Εμπειρία – Εξειδίκευση – Οργάνωση

Τα στελέχη της ELEMASYN® και τα μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής της Επιτροπής διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά Συνέδρια επίσημων Ευρωπαϊκών και Διεθνών Φορέων και Οργανισμών. Έχουν τεράστια αγάπη, όρεξη, αλλά και μεράκι για την ανάδειξη της ανάγκης να ενταχθεί η βιωματική μάθηση στην εκπαιδευτική διαδικασία, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος αποκρυστάλλωσης της γνώσης.

3. Οι Αρχές και οι Αξίες μας

Στην ELEMASYN® έχουμε βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες της συνεργασίας, της αξιοκρατίας, της συμπερίληψης, της ομαδικότητας, της έρευνας, της εξέλιξης και της προόδου. Λειτουργούμε κι εφαρμόζουμε τις παραπάνω, αποδεικνύοντας στην πράξη πως αποτελούν θεμέλιο λίθο της δημιουργίας και της δημιουργικότητας.

Η ELEMASYN® είναι διαρκώς εξελισσόμενη κι έτοιμη να προσαρμόζεται στις μελλοντικές προκλήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ▸

In Partnership with:

ELEMASYN® is a partner of the Future Classroom Lab program
by European Schoolnet.

ELEMASYN® is a partner of the STEM DISCOVERY CAMPAIGN program
by European Schoolnet.

ELEMASYN® is a partner of the CULTURE ACTION EUROPE.