fbpx

Κρατήσεις

 

Πώς να Συμμετάσχετε

Ποιοι συμμετέχουν στα Συνέδρια της ELEMASYN®;

Στο Συνέδριο της ELEMASYN® μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι δράσεις της ELEMASYN® είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τις νέες και τους νέους να εξερευνήσουν τον κόσμο του Πολιτισμού, του Περιβάλλοντος, της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, να μοιραστούν ιδέες και να εμπνευστούν από τους συμμαθητές τους.

Οι κρατήσεις για τη συμμετοχή στα Συνέδριά μας γίνονται αποκλειστικά από σχολεία και είναι ομαδικές. Αυτό σημαίνει πως ατομικές κρατήσεις δεν γίνονται δεκτές. Στην ELEMASYN®, θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα συμμετοχής. Επομένως δεν πραγματοποιούμε επιλογή σχολείων.

Το Συνέδριο διαρκεί 5 μέρες. Για κάθε μέρα έχουν προγραμματιστεί 2 Συνεδρίες: πρωινή και απογευματινή. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, τα Σχολεία που πραγματοποιούν κράτηση μπορούν να επιλέξουν την ημέρα και την Συνεδρία που θα παρουσιάσουν την εργασία τους. Αν πραγματοποιήσουν κράτηση στη Λίστα Αναμονής, θα ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητα.

Κάθε Σχολείο συμμετέχει σε μία (1) Συνεδρία και η παρουσία του είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια της Συνεδρίας αυτής. Η παραμονή του σχολείου στην πόλη διεξαγωγής του Συνεδρίου δεν είναι απαραίτητη όλες τις ημέρες.

Η προθεσμία συμμετοχής εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα θέσεων. Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, σας συνιστούμε να δηλώσετε Κράτηση όσο το δυνατόν συντομότερα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.

Βήματα για τη Συμμετοχή στο Συνέδριο

01

Δημιουργία Λογαριασμού

02

Πραγματοποίηση Κράτησης & Επιλογή Εργασίας

03

Εξόφληση & Κατοχύρωση Κράτησης

04

Αποστολή Φόρμας Συμμετοχής

05

Αποστολή Εργασίας

Δημιουργία Λογαριασμού

Πρέπει να εγγραφείτε για να μπορέσετε να υποβάλλετε την Κράτησή σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό (εγγραφή) στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ»

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, πληκτρολογήστε το email με το οποίο είχατε εγγραφεί και πατήστε «Σύνδεση». Εάν δεν θυμάστε τον κωδικό σας, τότε πληκτρολογήστε μόνο το email που είχατε χρησιμοποιήσει και πατήστε «Επαναφορά Κωδικού». Θα λάβετε ένα αυτόματο email για να επιλέξετε νέο κωδικό.

Πραγματοποίηση Κράτησης

Οι Κρατήσεις πραγματοποιούνται μόνο online και για το σύνολο των μαθητών που συμμετέχουν.

Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στη σελίδα «ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ». Επιλέξτε τις θέσεις σύμφωνα με τον αριθμό των μαθητών (χωρίς ονόματα) που θα συμμετάσχουν και προχωρήστε στην προσθήκη των στοιχείων σας. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε τρόπο εξόφλησης και θα πατήσετε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ». Αμέσως θα λάβετε ένα αυτόματο email ότι η Κράτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται σε «Αναμονή» για 10 ημέρες. 

Η Κράτησή σας κατοχυρώνεται μόνο με την εξόφλησή της, η οποία πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της. Σε άλλη περίπτωση, η Κράτηση ακυρώνεται ώστε να απελευθερωθούν οι θέσεις και να διατεθούν σε άλλο Σχολείο.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την Κράτησή σας είτε με μία (1) κατάθεση στον τραπεζικό Λογαριασμό της ELEMASYN®, είτε μέσω PayPal. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία στη σελίδα ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Στην περίπτωση που πραγματοποιήσετε Κράτηση στη Λίστα Αναμονής, εξοφλείτε μόνο εφόσον επιβεβαιωθεί από εμάς η διαθεσιμότητα θέσεων.

Επιλογή Τρόπου Παρουσίασης

Με την πραγματοποίηση της Κράτησης επιλέγετε ταυτόχρονα και τον τρόπο παρουσίασης.

Υπάρχουν οι εξής δύο τρόποι παρουσίασης:
• επί σκηνής
• στην Έκθεση με Κατασκευή ή με Αφίσα

Υπάρχει συγκεκριμένο πλήθος εργασιών που μπορούν να παρουσιαστούν σε κάθε Συνεδρία. Αυτό σημαίνει πως, εάν καθυστερήσετε, ενδέχεται να μη υπάρχει διαθεσιμότητα για τον τρόπο παρουσίασης που επιθυμείτε.

Και οι δύο (2) παρουσιάσεις αποτελούν μέρος κάθε Συνεδρίας και στη δημιουργία τους συμμετέχουν όλοι οι μαθητές.

Εργασίες για παρουσίαση επί σκηνής:
• Προφορική ενημέρωση – παρουσίαση πληροφοριών με εικόνες ή/ και βίντεο
• Συζήτηση ή διαφωνία μεταξύ 2 μερών (debate)
• Συζήτηση με το κοινό – διαδραστική παρουσίαση
• Βίντεο
• Χορευτικό
•Θεατρικό έργο (φανταστικό ή αναπαράσταση γεγονότος)
•Μουσική – τραγούδι

Εργασίες για παρουσίαση στην Έκθεση:
• Αναπαράσταση δημιουργίας – τεχνικής (π.χ.: κέντημα, ζωγραφική κ.α.)
•Επίδειξη μακέτας / κατασκευής
•Αφίσα – Ζωγραφική – Κολλάζ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εργασία, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σελίδα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Αποστολή Φόρμας Συμμετοχής

Η Φόρμα Συμμετοχής συμπληρώνεται όταν έχετε οριστικοποιήσει τις συμμετοχές των μαθητών.

Η Φόρμα Συμμετοχής αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εγγραφή στο συνέδριό μας και η σωστή συμπλήρωσή της είναι ουσιώδης για την ορθή διαδικασία.
Στη Φόρμα Συμμετοχής συμπληρώνετε τα ονόματα των μαθητών και των καθηγητών που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο. Χρησιμοποιήστε πεζά γράμματα για την εγγραφή των ονομάτων, και βεβαιωθείτε ότι η ορθογραφία είναι σωστή και χωρίς τυπογραφικά λάθη. Η ακριβής και σωστή συμπλήρωση των ονομάτων είναι απολύτως σημαντική για την έκδοση των Βεβαιώσεων Συμμετοχής.

Είναι σημαντικό να τηρηθούν αυτές οι οδηγίες κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία και να εξασφαλίσουμε την ορθότητα των Βεβαιώσεων που θα εκδοθούν.

Αποστολή Εργασίας

Οι Εργασίες αποστέλλονται στην Διεύθυνση της Διοργάνωσης πριν το Συνέδριο.

Οι εργασίες θα πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή, στην ημερομηνία που ανακοινώνεται στους συμμετέχοντες του κάθε Συνεδρίου.

Είναι σημαντικό να υποβάλετε το τελικό αρχείο της εργασίας σας, δηλαδή την τελική, ολοκληρωμένη έκδοση που θέλετε να παρουσιάσετε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και που θα συμπεριληφθεί στα Πρακτικά του Συνεδρίου.

Δεν θα γίνονται δεκτές υποβολές εργασιών κατά την άφιξή σας στο Συνέδριο. Οι εργασίες πρέπει να έχουν υποβληθεί εγκαίρως, προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια ομαλή διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις
για να λαμβάνετε τα νέα μας.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις
για να λαμβάνετε τα νέα μας.

In Partnership with:

ELEMASYN® is a partner of the Future Classroom Lab program
by European Schoolnet.

ELEMASYN® is a partner of the STEM DISCOVERY CAMPAIGN program
by European Schoolnet.

ELEMASYN® is a partner of the CULTURE ACTION EUROPE.